• PhD
ŠP Názov predmetu Typ Ročník Forma ZS LS Garant predmetu
TaKP DF SJ Systémy riadenia kvality potravín rastlinného pôvodu PP 2 DF --- 3k (1/2)
TaKP DF SJ Systémy riadenia kvality potravín živočíšneho pôvodu PP 2 DF --- 3k (1/2)
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov PP 2 DF 6k (1/2) ---
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov PP 2 DF 6k (1/2) ---
TaKP DF SJ Technológia výroby a kvalita tukov PP 2 DF 4k (1/2) ---
TaKP DF SJ Technologické zariadenia a gastronomická úprava potravín PP 2 DF --- 3k (1/2)
TaKP DF SJ Tovaroznalectvo PP 2 DF 2k (0/2) ---
TaKP DF SJ Úradná kontrola potravín PP 2 DF --- 3k (1/2)
TaKP DF SJ Choroby z potravín PVP 2 DF --- 2k (1/2)
TaKP DF SJ Materiály a predmety v potravinárstve PVP 2 DF --- 2k (1/2)
TaKP DF SJ Predaj potravín PVP 2 DF 2k (1/2) ---
TaKP DF SJ Prídavné látky a prísady v potravinách PVP 2 DF 2k (1/2) ---
TaKP DF SJ Jazda na koni VPR 2 DF 1k (0/3) ---
TaKP DF SJ Telesná výchova VPR 2 DF 0k (0/2) 1k (0/2)
Počet záznamov v databáze: 34
Skip to content